Over ons

Schouten Markeringen is gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse markeringen en belijningen. Daarnaast zijn wij erkend Dealer van Premark prefab Thermoplastische markeringen.

Waarom markeren en belijnen door Schouten Markeringen?

Markeringen en belijningen zijn effiënte middelen om bepaalde situaties in het dagelijks leven nét even wat soepeler te laten verlopen. Vooral in verkeer, parkeergarages en magazijnen zijn duidelijke lijnen en opvallende markeringen haast niet meer weg te denken.

En dat heeft zo zijn goede redenen. Het kan namelijk waarschuwen voor gevaar, informatie verschaffen in verkeer of parkeergarages en het zorgt voor veiligheid en duidelijkheid in tal van andere situaties.

Maar belijning en markering hoeft niet alleen maar serieuze doeleinden te hebben. Het kan namelijk ook op het vlak van recreatie van grote waarde zijn. Denk eens aan strakke lijnen op een voetbal- of tennisveld of leuke spelletjes voor kinderen op het schoolplein.

Kortom: genoeg redenen om gebruik te maken van de professionele diensten van Schouten Markeringen. Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van wegmarkeringen, verkeersborden, magazijnen, fabriekshallen, parkeergarages, sportvelden, schoolpleinen en nog tal van andere ruimtes.

Dat alles verzorgen wij met deskundig advies, degelijke producten en een planning op maat. Verder op de site kunt u een kijkje nemen naar het resultaat van projecten die wij al hebben afgerond. Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u altijd contact opnemen voor een verkennend gesprek!

 

 

Advies of offerte
Bel direct: 0229 - 261 895
Of mail: info@schoutenmarkeringen.nl
 

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag een offerte aan voor uw markeringen. Wij beantwoorden uw aanvraag altijd binnen 24 uur.

AANVRAGEN